Elda, elda och återigen elda.

Elen är skitdyr och som fattig student så är det att elda som gäller. Men jag är ju så trött på att elda som en jävla idiot. I morse var det -21 grader ute. Nu är det -16 och har eldat sen kl fem och det är fortfarande inte varmt i vardagsrummet. Måste det vara så jäkla kallt då? Så satans trött på vinter och november är inte ens slut. Hur ska jag stå ut? Ska trots minimal inkomst under nästa år göra mitt bästa för att kunna åka till Thailand i iaf tre veckor nästa vinter!

Jag kan faktiskt ärligt inte förstå vad som är så underbart men att frysa, skrapa rutor, bylsa på sig en massa kläder när man ska ut, förfrysa lungorna vid idrottande, halka omkull, halka av vägen med bilen, skotta snö och mycket mera. Är det inte mycket härligare att kunna gå ut endast i shorts och linne, vara ute i skogen utan att få snö i skorna och frysa om tårna, en härlig löptur och svettas järnet, sitta ute och grilla, sola, bada, spela brännboll och myyyyycket mera!!!

Ge mig sommar och cykeläventyr med bl a de här underbara människorna =)!



Härliga fredag!

I dag har jag haft praktik på Lyko Hair! Älskar att vara på praktik och de som jobbar där är underbara människor!

Sitter i stugan och eldar för fullt för att få upp lite värme. Var bara 13 grader inne när jag kom hem i dag. Det är minus 10 grader ute och då går det fort för värmen att gå ur. På fredagar tycker jag att det är skönt att sitta hemma och bara softa och äta något gott. I dag har jag dessutom hyrt tre filmer. Bland annat "A nightmare on Elm Street". Jag var en av de få som inte såg "Terror på Elm Street" som tonåring utan såg den först för några år sedan. Tyckte att den började bra men sen ballade den ur. Det här är en ny filmatisering. Få se om jag törs se den här i min ensamhet nu då!

Filmens huvudperson Freddy Kreuger:

Nej nu ska jag fortsätta med mina sysslor så jag kan slappa någon gång!

Hej dååååå!!


Yeah onsdag!

Herregud vad det blåser ute. Har varit så här i två dagar men nu i kväll tar det priset. Faktiskt lite läskigt när det knäpper och slår i dörrarna och knakar och brakar i huset. Je söv nog på söffa i natt...med tv:n på!

I dag har det varit en person från frisörföretagarna på skolan och skrämt upp oss än värre. Fick veta att "halvgesällen" som vi ska göra i februari kommer granskas och betygsättas på samma sätt som den riktiga gesällen. Känns inte helt okej med tanke på att vi bara har friserat i ett år.  Det som ändå känns värst är att om vi kuggar på ett moment så kommer vi få minimilön som avser nivå 1, 6000 kr f skatt i tre månader!!!!! Det är för faaaan ett skämt. Kuggar jag så blir det nog hej då frisöryrket för ett tag. Det går verkligen inte att leva på dessa pengar som ensamstående. Hur har de tänkt? Det är att uppmana till svartjobb. Dåligt jobbat frisörföretagarna! Bara för att det är ett kvinnodominerande yrke! Helt säker på det!

Just nu känns det som om det är det som tar upp det mesta av mina tankar. Känner mig helt låg och helt osocial och helt tråkig! Fotjäkeln värker fortfarande fast det är ju bättre i alla fall. Har en satans träningsvärk av kryckhoppande. I morgon lämnar jag kryckorna hemma och haltar fram i mina fina vita gympadojor. Sexigt värre!

Nu längtar jag till sol, värme och lata stranddagar! Härliga Thailand 2009!


Sleepy!

Tog mig till skolan i dag iaf. Foten har antagit kulören blå nu..typ hela foten. Kan stödja på den ganska bra nu men längre sträckor måste jag ha kryckorna som stöd. Hade klipp och färgmodell i skolan i dag. Ann-Sofie som jag har jobbat med på AV ställde upp. Ska ha henne som modell på "lilla" gesällen. Fräschade till hennes röd/kopparfärg. Blev skitsnyggt! Åkte hem tidigare eftersom jag helst ska ligga med min svullna fot i högläge. Kände att jag var rätt slut efter att ha stått några timmar.

Nu ska jag krypa till kojs. Det är en skoldag i morgon också. Vinden viner och snön yr utanför fönstret. Vintern kom i mitt tycke alltför tidigt i år! Fast i och för sig så föredrar jag ingen vinter alls!!

God natter mina skatter!


Avkörning och klumpfot!

Alltså man kan inte tro att det är sant men jag har otur som ingen annan. Det senaste:
I fredags körde jag av vägen i Amsberg men ska tillägga att jag i det fallet hade en enorm tur också för varken jag eller bilen fick skador.
Jag har även skadat foten...igen! Fast jag hade ju tur också - inget var brutet.
Inget ont som inte har något gott med sig om jag ska vara lite ironisk. Nu hoppar jag iaf på kryckor och har en tjock fot som inte vill gå i några skor. I morgon ska jag på något sätt försöka ta mig till skolan iaf. Vi får se hur det går.

Den högra är liiiiite större än den vänstra:


Jag har inte tid med klumpfot fan fan fan!!!

Puss o hej!


Hösttrött!

Ja fast nu är det vinter. Har inte orkat skriva el lusten har inte infunnit sig helt enkelt.

Jag vill börja med att be om ursäkt till mina vänner! Förlåt att jag inte har så mkt tid att träffas el prata. Det är så mycket med skolan, långa dagar och mycket att fundera på. Jag är helt enkelt helt slut när jag kommer hem och orkar inte åka någonstans och hinner inte heller...det ska lagas mat, eldas, diskas och så ska hemmet underhållas så ringer klockan 04:15 igen. Hoppas att ni förstår!!! Ni är alltid välkomna hit annars! På min priolista nu står besöka mitt vackra gudbarn Ida och så ett besök hos Carola och Kevin som jag inte träffat än ens =(!

I kväll ska jag iaf (efter allt eldande) ut och äta med Johanna. I morgon blir det hår hela dagen. Ska med Lyko och styla hår på Ladys Night i Björbo.

By the way - jag funderar skarpt på att färga håret!! Måste ha en förändring! Några förslag?

Tjing tjong långkalisong

  .....hår, hår, hår dagarna i ända....and I love it!

RSS 2.0