Ny vecka - nya äventyr

Jobbade hela helgen. På söndag efter jobbet var jag och Mikaela ute och åkte i backen. Visste inte riktigt hur vi skulle lägga upp kvällen...festa el inte. I väntan på beslut tog vi iaf en öl på Sagbruket. Satt där någon timme och hade det jävligt roligt. Man skulle inte kunna tro att John Travolta är rolig när han spelar Für Elise man jag kan lova att det är han.


Yeah vad vi har roligt!

Drog och duschade och gick tillbaka till Sagbruket. Stannade bara en stund och tog en öl till. Åkte hem halv tolv. Två trötta skogshuggare det var vad vi var. Fick höra dagen efter att det hade varit bråk och så var det slut på de personalkvällarna.

På måndagen var jag ledig. Vaknade och var helt sjukt pigg. Mötte upp Pernilla på byn. Vi fikade och solade. Åkte sedan hem. Jag och Mikaela slappade lite framför datorerna och såg en film "Monster". Usch vad den filmen berör en. Man tycker synd om henne samtidigt som hon är en idiot. Efter det storstädade vi, duktiga som vi är. Åkte sedan hem till Pernilla och Michelle där Pernillorna dukat upp smarrig tapas på italienska för mig, Michelle, Susanne och Tove! Smarrigt var det!

I dag hann jag med ett par åk i backen, lunch med Pernilla och Michelle och några längder i bassängen innan jobbet!
Känner mig ganska nöjd med det jag =)

Usch vad klockan drar iväg...måste sooooova...jobb i morgon igen! God natt!


Spontantur till Sälen

Två dagar efter Knetta var det dags igen. Jossi kommer hem och är sjukt sugen på att åka till Sälen. Jag känner mig sådär sugen faktiskt men jag brukar väl inte vara så svårövertalad. Men hur kommer man till Sälen tur och retur sådär bara? Vi insåg att det inte skulle bli en lätt match att fixa chaffis. Ringde Mia och frågade vad det skulle kosta att hyra en stuga en natt. Vi hade tur och fick hyra en för minst sagt BILLIGT! Vi var en bil med tjejer som drog över den svenska gränsen in i det underbara Dalarna =). Det var jag, Josefin, Eva-Lotta, Emmie och Nathalie. Vi var ganska sena upp så det blev fest direkt.


Jossi, Eva-Lotta och Nathalie


Emmie målade läppstift på mig med förbundna ögon. Resultatet blev sådär =/.


Jaha den här bilden visar ganska klart hur kvällen skulle sluta.

Drog till HC där vi mötte upp Camilla och Pernilla som vi lyckats få dit från Vansbro! Vaknade dagen efter och undrade lite vad som hade hänt och det var jag inte ensam om. Jossi och Eva-Lotta hade lyckats hamna på efterfest m Dogge och fick en cykel på köpet. Det var ju inte så dåligt! Åkte hem dagen efter så jag skulle hinna i tid till jobbet, började tre. Camilla och Pernilla hängde på till Trysil där de sen stannade hela helgen. Jag hade värsta jobbångesten innan jobbet men när jag väl kom dit släppte det. Sjukt mkt incheck men tyckte att det gick över förväntan. Alla gäster var glada och trevliga och det kan göra ens dag! Synd att man jobbade hela helgen ändå och inte hade tid att umgås med finbesökarna från Vanå!!! Men de kommer väl tillbaka hoppas jag =)!

Födelseda´

Fick en superduperbra födelsedag! Jag, Mikaela och Calle var ute och åkte skidor efter jobbet. Det inkluderade drickapauser i bilen och i liften.


Så här ser hotellet jag jobbar på ut ovanifrån.

  
Partysugna =)!

Efter en liten fördrink eller vad man ska kalla det drog vi upp till Knettestra. Det är ett mysigt ställe som ligger mitt i backen. De har otroligt god glühwine och öl också för den delen jaja och lakritsshot OCH Fernet =). Det var många från jobbet där. Johanna hade med sig fina hattar med tillbehör för ett riktigt födelsedagsfirande, hon fyllde år dagen efter!


Sköna Radissontjejer!


Christian o sen Andreas o Michelle som busar.


Är det kalas så är det =).


Jag och Pernillorna.

För att vara på den säkra (öööhhh) sidan så hade jag lämnat skidorna i bilen och försett mig med en
stjärtlapp för hemfärden. Jag lovar att det var det roligaste jag har gjort i Trysil, att åka nerför backen sen. Det gick
fort som fan och snön sputade så man var som en snögubbe! Åååå vad jag vill göra det snart igen. Efter Knetta var
vi förbi på Ski puben men det var inte så många kvar så det blev hemfärd. Skönt att lägga sig i nössnär tid. Tack alla
som var med för en jättebra födelseda´!

Ny vecka...yeah!

Förra veckan handlade mest om jobb, jobb och jobb. På fredan var jag ledig. Mötte upp Annica och Nina för att gå på After Ski på Laaven, min första After Ski i Trysil. Så himla kul att komma ut och göra något och riktigt mycket folk!

Lite pics från After Ski:n:







Efteråt gick vi hem till Nina och Annica för att invänta Annicas kompisar från Gävle. På kvällen gick vi på Heiskroken. Det var en riktigt bra dag det där. På lördag em åkte jag till jobbet för att åka hem igen efter en timme. Hade så himla ont i magen och yrsel. Det är något skit som går här uppe i Trysil. Flera har haft ont i magen eller fått riktig magsjuka på jobbet =(. Det är konstigt för jag var inte illamående och så länge jag slipper spy är jag glad. Trots att jag fortfarande hade ont i magen åkte jag och jobbade på söndag. Magontet gick tack och lov över efter ett par timmar och nu mår jag prima liv igen.

Ja i morrn har man födelsedag igen då. Inget att fira längre men jag ska trösta mig iaf. Efter jobbet blir det nog lite skidåkning sen på kvällen ska ett stort skönt gäng från jobbet till Knettsetra. Ett ställe som ligger mitt i backen. Det kommer nog bli en och annan öl och glühwine och stjärtlapp nerför backen sen =). Ska bli sjuuukt kul!!

Man behöver verkligen muntras upp nu. Vet inte hur jag ska göra om jag ska vara kvar här eller inte. När allt flyter på jobbet känns det ändå helt ok men tänk en hel sommar i Trysil. Finns väl typ inget att göra här på somrarna. Om vi ska gå ett liknande schema som vi har nu så då kommer jag absolut inte jobba kvär. Tänk att bara vara ledig var tredje helg en hel sommar. Nej, det går ju bara inte!

Skön dag.

Jobbardagen började lugn fin men blev desto stressigare på slutet, fick jobba över en timme men det är lugnt. Efter jobbet var vi och badade jag, Mikaela, Alexandra, Andreas och Rickard. Det var så himla skönt att bara glida runt, bubbla och basta lite. Gör gott för kropp och själ. Här är en bild från vårt "badeland".



Efteråt käkade jag och Mikaela i Chill & Bowl. Åkte till Andreas och spelade Guitar Hero med badgänget och Rebecka. Riktigt nice att göra något annat för en gångs skull än att sitta inne i lyan. Så var det kväll igen och dax att krypa ner, det är en dag i morgon också.

See you or hear you!

Det var den helgen det.

Fy vad fort de lediga helgerna går. Åkte till Falun efter jobbet i fredags. Åkte genom Vansbro för jag hade lite ärenden att uträtta. Bland annat köpte jag schampo och balsam som ska tvätta bort kemikalier. Det var en solig och fin vinterdag att uppleva från bilen =/. Här en vy in mot Sälenfjällen.



Kom till Ullis vid sjutiden på kvällen. Käkade, drack vin och uppdaterade. Kom i säng relativt tidigt. Hade ändå varit uppe sen halv sex på morgonen. Tvättade även ut det gröna ur håret med askorbinsyra. Vad jag sedan upptäckte dagen efter var att håret antagit en nyans av typ rosa i stället. Vad är det här? Jaja det var bara att köpa fler hårprodukter, ett silverschampo. Nu var jag väl uppe i ca 450 spänn bara för grönt hår från Trysil. Inhandlade lite annat också på stan.
Väl hemma igen kollade vi på damernas 30 km fritt från VM där jag ändå trodde att Kalla skulle ha en hyfsad chans iaf. Det gick riktigt dåligt för Sverige. Kowalczyk vann.

Det blev lite vila och sen börja göra sig iordning för kvällen. Lars fixade supergod mat åt oss.
Kocken:



Och barnen lekte =):



Efter middagen åkte jag och Ullis hem till Emma på lite förfest. Drog vidare på ytterligare en men gick ganska snart därifrån. Knatade ner på Harrys. Kom sent men fick tack och lov gå före kön. Var jättemycket folk...för mycket. Hur som helst var det kul att träffa lite nära och kära.

   

Dagen efter var man väl inte den piggaste av de piggaste kanske. Blev tv:n med Vasaloppet som vanns av Daniel Tynell från Grycksbo (nästan hemmaplan =)) därpå följde 50 km herrar från skid-VM. Usel svenskdag igen. Bästa svensk Marcus Hellner 28:a. Northug vann....förståss. Liker han ikke. Tog mig så småningom in i duschen. Hade ju ändå fikadejt med Helena och Ulrika. Fanny var med och underhöll oss. Beställde lite utstyrsel till skidspelen så vi blir de finaste damerna där...ever!

Helena och Fanny.



Gick på bio på kvällen. Jag och Magnus var och såg "Män som hatar kvinnor". Den var riktigt bra. Inte som boken men det är ju omöjligt att få med alla detaljer. Blev Mc Donalds och sängen därefter. På måndagen var det bara att bära kosan mot Trysil igen. See you my friend in less than three weeks!

RSS 2.0