<3 mormor <3

I lördags dog min älskade mormor! Kommer sakna henne masssor massor!!

Släktskap och magkänsla.

I dag ringde pappa och berättade att han hade pratat med en halvsyster som han har. Han fick för några år sedan reda på att han har tre halvsystrar någonstans i Sverige. Han gjorde lite efterforskningar och fick veta vart de bodde och vad de hette - så i dag ringde han en. Hon har aldrig vetat om att hon hade en halvbror. I sommar ska de träffas. Tyvärr så var det bara två systrar kvar i livet. Den tredje hade dött när hon var 40 i hjärtfel. Numera har jag därmed två fastrar och sex kusiner till =).

Har ni känt ibland när folk inte gillar en? En väldigt obehaglig känsla. Särskilt som man vet med sig att man inte gjort den personen något ont. Det är bara så tydligt i kroppsspråk och sättet de svarar och talar till en. Så jäkla trist det är vad det är. Jag är ju en sådan person som tar illa vid mig och blir ledsen...men men det är inte jag som behöver gå med känslan att ogilla, vilket är en känsla som tar energi som fan! Visst jag gillar inte heller alla människor, det finns det väl ingen som gör men om jag inte gör det så brukar det finnas en anledning. Det är hur som helst obehagligt!

Jag har fått hem 5 st glasögonbågar i dag från Favoptic. Ska bli skönt med nya glasögon. Har haft mina i tio år nu så det är väl på tiden =)...

Annars så är det ynka tre veckor kvar i skolan. Jag längtar tills jag får börja jobb så jag dör. Nu sen skolan började igen känner jag mig så himla trött och nu börjar jag känna mig låg igen också. Behöver en massa positiv energi just nu! I veckan får jag iaf hämta min bil! Ska bli så himla skönt med bil igen. Kommer vara en sten som lyfter från mitt bröst. Ca sex veckor utan bil mitt in the middle of nowhere - att jag inte fått ett större bryt!!! Men så är det så fort man mår för bra ska nån komma och pissa på en. Tur man är van och stark. Faaaast nu kan det ju bara bli bättre...om tre veckor så =D!!!




*snyft*

Jag är så himla ledsen i dag. Så himla ledsen på mina bilar som bara vill gå sönder hela tiden. Hur är det möjligt att två bilar på en månad har gått sönder fem gånger? Snälla låt mig vinna en massa pengar så jag kan köpa en ny bil el ny och ny...så jag kan köpa en bil att lita på! Jag blir så trött. Skulle behöva uppmuntran eller en kram eller kanske 10 =).

I morgon börjar skolan igen. Har sån skolångest i dag men det hör väl ihop med dagens ledsamheter.

Nu får det ta och hända något roligt!! Jag blir tokig!!!


En klämdag!

I går hade jag verkligen en lång underbar dag. Dagen började med att jag skulle åka till Yttermalung och rida med Marléne...menmen så händer det enda som inte var underbart den dagen. Kopplingen på bilen slutar funka (igen) uppe på Skamsberget. Tog mig iaf ner till pappa så jag kunde ställa bilen där. Lagom arg ringer jag mamma att hon ska ringa och kolla hur det går med Volvon. Visar sig att den är klar så tar tåget till Ytte och hämtar den. Måste erkänna att det är myyycket skönare att köra Volvo än lilla Opeln!

Vidare så blev det åkning i Snöåbacken med bob, pulka, stjärtlapp och ring. Så himla kul alltså!!


 

Efter åkningen drog jag, Tina, Ann och Kattis till simhallen och badade och hade skoj...blev konstsim, simtävling, trampolinhopp, klättring och bollek och mer...man kan säga att vi lekte av oss! Så himla skoj!

Kvällen fortsatte vidare hem till Ann där vi käkade pizza så kom det mer folk. Ann hade jätteroliga musiktävlingar som vi körde. jag var förjävla bra på att gissa finska låtar! Kvällen avrundades på Selins! En superdag med många skratt!! Tack alla!

 

 


Nytt år, nya utmaningar!

Nä mitt nyårslöfte som jag hade förra året höll jag inte =(.
Under förra året slutade jag iaf att röka men det hade jag inte som nyårslöfte. Årets nyårslöfte är hemligt!!!

I år är året som jag går ut skolan för sista gången =). 14 februari börjar jag jobba på Lyko Hair i Dala-Järna.

Nu när man ska bli frisör så kan man inte låta bli att tänka på ytlighet. Att människor vill se snygga och fräscha ut på utsidan är väl inget konstigt men när det blir för mycket. Tidningar och bloggar slåss om uppmärksamhet och det handlar om skönhet och yta. Si och så gör du för att bli snyggare. Det är väl ok...I VISS MÄNGD!!!
Vill bara säga glöm inte THE BEAUTY INSIDE!!! Kan vara rätt svårt att göra i dessa dagar!

Gott nytt år alles!


RSS 2.0