Vecka 15

Herregud vad veckorna går fort! Så var vi inne i påskveckan. Veckan började med strålande sol. Var ledig på tisdag så jag och Pernilla stack ut i backen för att åka. Fick ju lov att testa mina nyinköpta fina skidor och pjäxor. De gick himla bra med tanke på föret. Solen hade ju gassat i flera dagar så pisten hade förvandlats till puckelpist helt och hållet så uppkört var det. Men vad gör väl det när solen skiner? Tog bilder på Pernilla när hon åkte bräda i bikini men törs inte lägga ut dem här =). Tänk om hon blir arg?







Vilken härlig dag på fjället va!! En sån här dag går det ju inte att missa after ski:n. Åkte til Knetta och käkade hamburgare och beslutade oss senare för en öl...som blev en till. Mikalea kom även upp. Drog ner till Laaven för att fortsätta partaja på nästa afterski. Sjukt mycket folk! Sååå kul! På kvällen hade familjen förfest med sanning eller konsekvens sen blev det Heis...för de andra jag stannade hemma med ond mage.

   
Solig After ski på Knettsetra.

   
Fortsatt After ski på Laaven.

Veckan fortsatte sin gilla gång sen var det helg igen. Leeeeedig påskhelg. Solen hade kommit tillbaka efter några trista dagar med regn. Jag och Mikaela drog upp till backen för kvällskörning på fredag...men då var liftarna stängda. De har tydligen stängt kvällsåkningen för säsongen =(. Jaha vad göra?? Kön till After ski.n på Laaven var oändlig så vi satsade på Heis. Det var en lugn och stilla after ski jämfört med tisdagens. På kvällen var det gratiskonsert på jobbet med Face 84 och Di Derre. Var dit med Mikaela och Johanna. Träffade sedan Yennie där. Åkte hem för en snabbdusch sen blev det Heis för alla utom Mikaela, den stackars frukostjobbaren.

På lördag var jag och Mikaela ut och åkte skidor, after ski Knetta, after ski Laaven, after ski Heis...m m. Vi jobbade verkligen för att försöka gaska upp oss och vi lyckades någotsånär efter några timmar. Heis för alla utom Mikaela på kvällen...igen. Börjar bli stammis där.



Sen var det söndag och påsken var slut kan man tänka, men icke. Vi hade ju fortfarande inte ätit påskmiddag. Så stor påskbuffé lagades hemma hos familjen sen blev det att ligga som paddor i soffan och se ett par filmer i rad. Det var den påsken det! Typ lika hård som förra året. Nu är det vila som gäller ett tag framöver.



Vecka 14

Det var denna vecka våren kom. Veckan började lugnt med jobb. Väldigt lugnt på hotellet. Var sedan ledig onsdag och torsdag. Åkte hem till Vansbro redan på tisdag efter jobbet. Hade några sköna dagar där i goda vänners lag innan jag åkte tillbaka till Trysil för jobb på fredag kväll! Fick nästan en chock när jag kom till hotellet och det knappt var några bilar. Det var ju ändå helgen innan påskveckan. Det var en lugn och trevlig jobbarkväll. Dagen efter jobbade jag morgon. Hade inget planerat efter jobbet och solen gassade så det var som gjort att gå på after ski. Hamnade på Laaven med Mikaela, Annika och Andreas.


Härliga människor med sol i sinnet!

På kvällen blev det Heis för mig och Annika, Åkte hem innan det stängde det var ju ändå jobb dagen efter.
Hotellet börjar så smått fyllas med folk inför påsken.

Veckan efter....(13)

Kommer tillbaka till Trysil och jobb och upptäckte att det var ganska kul att jobba helt plötsligt. Kan bero på att hotellet invaderats av en massa snygga skidkillar tillhörande JOSS (Jon Olsson Super Session). Really nice!

På onsdagen hade Tove tjejmiddag. Jättegod mat och trevligt sällskap.



Tove, Matilda, Mikaela och Pernilla lagar mat.



Mikaela, Pernilla, Michelle och Tove smaskar i sig.

Efter middagen drog jag och Mikaela på Sagbruket för partaj och efterfest! Kul va det!

På fredag efter jobbet var det dax för fest igen. Den här gången drog vi hem till Adam och Tobbe innan. Det var jag, Mikaela och Camilla och sen kom Tove dit. Adam lagade god mat åt oss sen lekte vi lekar. Efteråt blev det Heis och för lite sömn igen men oj vad det var värt det =)!



Camilla, Mikaela och Tobbe i snygg pose!



Adam var inte riktigt med här på mina och Toves tag =).



Gavin, Linda och Cathrine på Heis.

På lördagen jobbade jag kväll. Det gjorde Jossi också så vi tog en förfest i bilen innan Heis.



På söndag kväll var man tillbaka på jobb på ett hotell som inte kände sig riktigt likt efter JOSS lämnat oss.
Vad snabbt vecka 13 gick.

Här kommer lite mer bilder från veckan:






Skidspelshelg!

Usch och fy vilken dålig bloggerska jag är. Är snart en månad sendan jag skrev och det är väl inte acceptabelt, eller...
Ska här försöka sammanfatta med och med hjälp av lite bilder komma ihåg månaden som har gått.

Helgen den 20-22 mars var det dax för en av årets höjdpunkter, Svenska skidspelen i Falun. Självklart skulle man väl vara på plats. Åkte till mamma redan på tordag för att fira lite födelsedagar i efterskott. På fredag åkte jag till Vansbro för att besikta bilen. Fick en tvåa för rostiga bromsrör =(. Hälsade på Erina och då hände det som inte fick hända...Ulrika skickade sms att hon hade fått magsjuka...! Fy fan så lagom till skidspelen. Stackars! Fick ordna med backup-boende hos Helena på fredag natt. Åkte till Borlänge för lite shopping med Lena för att sedan fortsätta till Helena och Pontus i Falun. På kvällen softade vi framför tv:n med tacos och lite vin.

Gick upp relativt tidigt på morgonen för att förbereda oss och att vänta in Lars och Bächen. Åkte sedan upp till övernattnigslägenheten som jag skulle låna på Knoppen. Där klädde vi oss gula och blåa och målade flaggor sen bar det iväg upp på Lugnet. Det regnade och snöade lite om vartannat med senare under dagen sprack det upp och solen kom fram. Det var liksom bara Ulrika som saknades!









Avslutade dagen på Lugnet med att gå på after ski. På kvällen var vi ett gäng hos Helena och Pontus på förferre innan jag, Anna, Lars och Bächen drog på Harrys.

Ännu en underbar skidspelshelg =)!


RSS 2.0