snart kan jag säga det igen...

Äntligen måndag!! På måndag går jag på långledigt men först har jag sisådär 47 timmars jobb att göra! Men men hoppas att det är lite folk och fart och fläkt på hotellet så man få jobba lite i stället för att bara sitta och rulla tummarna, känns liksom inte riktigt som min grej!

Ja och vad ska jag hitta på under min heeela veckas ledighet då?? Jo hoppas ju på att få träffa massa underbara vänner, familj och hitta på en massa skoj! Njuta av att bara vara! Sen blir det ev kryssning el en liten roadtrip m Cissi. Nu hoppas jag bara att vädergudarna är med mig och fixar lite ljus och värme till mig också. Något som jag så mycket behöver nu. Och jag vill skratta sådär så man får ont i magen och tårarna rinner. Kan nån fixa det?

Svensk sommar när det är som bäst:








Det kommer...snart

Ska uppdatera veckan som varit, i morgon...typ. Just nu har jag ingen energi. Känner mig bara så himla tom
och ledsen. Vet inte vad det är. Jo lite beror i alla fall på jobbet och all hemlängtan som jag har. Usch så jobbigt
att känna sig såhär deppig. Hoppas det har gått över till i morgon.
Ciao

Äntligen måndag =)

Ja jag kan faktiskt säga det! Äntligen måndag! Jobbar i kväll sen är jag ledig i två hela dagar...underbart!  Har packat allt inför Malung och sitter och väntar på att Cathrine ska höra av sig. Hon är i Trysil ett par dagar och vi ska käka lunch. Ska bli kul att träffa henne. Hoppas kvällen går fort på jobbet nu bara! Rapporterar från dansveckan nästa gång.
Ciao

Långpanna

Är nu hemma efter en långkörare på jobbet, 12,5 timme blev det. Känns i fötterna kan man säga. Traskar runt på jobbet i mina supervackra träskor med kurbitsar på. Tack och lov är det gummisula så bekväma är de iaf. Nu är det bara två arbetspass kvar innan ledighet. Sticker till Malung på dansbandsveckan. Ska bli såååå kul! Träffa vänner och njuta av lite ledighet. Mamma har kommit hem från Riga. En låda öl och en ny parfym till mig, Marc Jacobs Daisy. Passar ju mig med tanke på att min älskade älsklingshund hette Daisy. Nu finns hon inte mer och jag saknar henne varje dag!

Parfymen Daisy.


Min älskade hund Daisy.


Å vad jag skulle vilja ha en hund igen! Tyvärr kan man ju inte få tillbaka den vän man redan haft. Det är bara så otroligt jobbigt när de inte finns längre. Hon var min lilla bebis och min bästa vän. Det är ett stort ansvar och mycket jobb att ha hund men det är så värt det, allt det man får tillbaka. Så mycket kärlek!

Äntligen fredag...or not?!

Har nyss varit och fått lite fusksol på mig i brist på vanlig sol. Snart ska man iväg och jobba igen. Ser inte fram
emot helgen kan jag säga..12-timmarspass både lördag och söndag. Hoppas chefen deligerar ut lite jobb åt mig
så man har något att göra.

Usch man blir lite deppig av det här vädret alltså. Vilken skillnad solen gör egentligen. Jag sitter här i Trysil och regnet bara öser ner, det gör bara min hemlängtan ännu starkare. Får verkligen kämpa för att försöka hålla humöret uppe sånna här dagar. Ser bara fram emot att få åka hem. Vill inte ha det här livet som jag har just nu! Om man varken trivs med det man gör eller där man bor så är det faktiskt ganska illa. Jag tänker iaf göra något åt min situation men än ska jag hålla ut ett tag till så att det jag har planerat framöver verkligen kommer att bli av, Thailandsresan! Jag ser i alla fall ljusningen långt därborta. Nu kan det bara bli bättre! Snart ska jag hem, vara nära familj och vänner! Det är livet!


Kallt ute...och inne också.

Har varit i Sälen hela dagen och städat! Höll mig varm då iaf men usch vad jag fryser nu. Det ävar inte mer än 9 grader ute i Sälen och det är i mitten av juli. Det är ju helt sjukt!

Usch är arg på telia som är den skyldige. Det har inte gått att skicka sms från min mobil på några dagar har jag upptäckt. Telia fick göra två uppdateringar innan det funkade igen.

Regn

Regnet bara öser ner. Har legat i sängen hela förmiddagen och läst, Mons Kallentoft "Sommardöden", rekommenderas om man gillar svenska kriminalromaner som jag. Ska iväg och jobba om en och en halv timme igen. Kan inte påstå att jag längtar. Jag längtar bara efter att få sluta och flytta hem igen. Längtar efter att få göra någonting jag trivs med! Längtar efter ledighet. Längtar till v 31, ledig 5 hela dagar i rad! Har bokat resa till Amsterdam då man ska avboka den. Jag prioriterar att resa till Thailand i höst/vinter i stället och när man ska sluta på jobbet så kan det vara bra att ha en buffert. Speciellt med tanke på att de som slutat inte får sina 40% på övertiden som man enligt lag i Norge ska ha. Ja man får i och för sig inte betalt för övertiden heller. Semesterersättningen betalas inte ut i tid....ja det är ordning och reda på mitt jobb. Det är därför vi älskar det så =/.

Nästa veckan är det dansbandsveckan i Malung. Det är något att se fram emot. Är ledig hela fyra dagar den veckan, tjohoooo! Ser dock ut att bli regn men tänker trotsa det med sol i sinnet i stället...för jag är leeeedig!! Kommer nog åka till Malung direkt när jag slutar jobbet på måndag kväll och stannar sedan till lunchtid torsdag. Åker upp till Trysil för att jobba torsdag kväll och fredag dag sen åker jag till Malung igen. Ska bli kul att träffa vänner och ha skoj! På söndag bär det av för vidare äventyr...

Back in Trysil!

Efter en skön helgs ledighet är man tillbaka i Trysil. Det har blivit kallt igen nu efter helgen. Jag älskar sol och värme och jag skulle gärna slippa varje droppe regn som faller på sommaren.
I fredags åkte jag till Vansbro. Annica åkte med mig från Trysil. I Vansbro väntade en glad överraskning! Min kusin ska gifta sig!! Den 22 augusti smäller det! Hon saom sagt till mig att jag ska ta ledigt för att hon ska ha kalas =/. Nu är det bara hoppas att man får ledigt annars blir jag otroligt grymt jävla besviken och säger upp mig på stört!
Annica och jag träffade på Jossi hon var på väg till Falun så Annica fick åka med henne i stället för att sitta i Vansbro och vänta på tåget. Själv åkte jag ut till somarstugan i Busjön. På kvällen åskade det mest hela tiden. åkte till Anette och grillade och snackade skit med henne och Madde =), trevligt!







På lördag hade jag planerat in lite solning och bad...jo tjena när man väl var ledig lyste solen med sin frånvaro. Hade de två fina veckorna som var bara varit ledig en dag så man hade ju hoppats att det iaf skulle kunna hålla i sig en el två dagar till. Åkte till Vansbro och handlade lite. Molntäcket sprack upp och jag åkte tillbaka till Busjön. Åkte till Madde och badade m henne och Anette. Tillbaka i stugan rev jag lite vass och rensade botten, nån gång ska det väl bli bra?! På kvällen kom de med båt och hämtade mig. Madde o Snocke hade fest i stugan. For hemåt i halvtretiden med båten igen.

De glada festgänget!


Dagen efter fick jag besök från Falun. Regnade mest hela dagen så det blev till att sitta inne. På måndag var det färd tillbaka till Trysil för jobb igen. Nu är det bara att se fram emot nästa vecka. Fyra dagars ledigt ochdansbandsvecka!
!!

Snart helg!

Snart är det helg och då får man äntligen åka hem igen! Sjukt tråkigt på jobbet nu. Finns inget att göra när vi har så lite gäster! Men försöker bara få tiden att gå på bästa sätt. Det blir ju inte bättre av att man har sådan hemlängtan. Det är ändå så skönt att man har bestämt sig!!! Jag ska hem igen!

Bara två pass kvar..ett i kväll och ett i morgon fm sen åker jag! Ska bo i sommarstugan i Busjön i helgen. En solgassbild från förra årets besök i stugan:



Hoppas att det blir vart och fint väder i helgen nu då!! Såg väl lite sådär ut. Ska bli lovely...läsa, äta, fiska
och bara njuta av lunget! Jaha nu ser jag på klockan att det är dax att gå till jobbet =(.


Tillbaka!

Midsommar blev väl som vanligt! Kall och blandat sol och regn. Firade midsommarafton hos Olsson/Rosén. Det var roligt! Vi höll igång till tidigt på morgonen. Dagen efter var det fest i Bodegan i Roxnäs. Det var också kul men fan så kallt. Skadade mig i foten helgen innan så haltade mest runt eller satt stilla. På söndagen kom värmen och den håller fortfarande i sig!!

Är fortfarande inte bra i foten heller. Orkar inte gå så här mer nu. Trött på gympadojjor och träskor nu! Sen vill jag gå ut och gå! Det är ju så underbart att promenera i varma sommarkvällar. Jaja det är väl bara att hålla ut. Har blivit förskyld också så det är väl lika bra att ta allt på samma gång.

Annat som har hänt då? Ja ingen har väl missat att Michael Jackson har dött. Ärligt talat blev jag inte förvånad. I längden går det nog inte att mixtra med sig kropp hur som helst. Det vore roligt om han hade skrivit en ärlig och sann biografi som förklarade hans jakt på evigt liv och förändring av utseende. Var han ett barn i en mans kropp? Var han pedofil? Man vet ju inte sanningen och kan man då hylla honom???

I dag har jag varit ledig från jobbet!! Skööööööööönt! Varit till Lima på banken sen handlade jag i Sälen innan jag åkte hem igen. Väl hemma tänkte jag sola men solen ville inte riktigt infinna sig så jag rensade lite ogräs och plockade blommor i stället.



Annica är och hälsar på i Trysil så i kväll ska vi ut och äta med henne!
Bye!

RSS 2.0