Dagen före!

Ikonerna är fortfarande borta så irriterande. Vet inte hur man centrerar texten nu t ex sen ska det klippas och klistras när man ska lägga upp bilder förstår jag...bli sur på blogg.se! I dag åker vi iaf till örebro för vidare avfärd mot Frankrike i morgon. Det blir jag, Jossi, Mikaela och Anette som åker. Det ska bli så skönt att komma iväg en vecka och förhoppningsvis njuta av värme och sol! Ha det bra så länge så hoppas jag att bloggen är sig lik när jag kommer tillbaka så jag kan bjuda er på lite bilder. Annars lägger jag upp dem på facebook! Hade! Pussoklem

Vad är det med bloggen?

Nu har jag skapat två inlägg som bara har försvunnit när jag ska förhandsgranska. Dessutom fattas ikonerna här uppe. Vad är det här. Nu orkar jag faktiskt inte skriva allt igen, för tredje gången.

Röd som en kräfta

Nu sitter jag här med frossa, röd som en kräfta och soleksem. Gick upp tidigt i morse för att åka och sola solaium så man är lite brun tills man ska åka iväg. Köpte där nån kräm som man kan ha på sig innan. Kände direkt när jag lade mig i solariet att det började sticka i ansiktet så efter bara en liten stund stängde jag av ansiktskanonen sen tyckte jag det brände på kroppen. Efter ca en låt i radion stängde jag av solairet och gick ur! Tur det för nu sitter jag här bränd och jävlig. Måste ha varit nåt riktigt dundermedel jag smorde in mig i. Varning för Supertan Tingle Bronzer Papaya Pomegranate!!!!

Äntligen klart!

Nu är äntligen allt bokat och klart! Den 21:a drar vi! Först till Cannes i 2 dagar. Det är samma vecka som filmfestivalen är så gissa om man kommer vara laddad med kameran! Vi kommer att ha ca 50 meter till stranden och 2-3 km till själva festivalen. Vi betalade ca 3000 spänn för 2 nätter, 4 pers. Inte illa va!? Det här ska vi njuta av:



Sen drar vi vidare till St Tropez där vi ska tillbringa 4 nätter i en lägenhet 5 km utanför centrum med 100 meter till stranden. För detta betalar vi ca 3600 kr. Man kan hitta billiga boenden bara man kollar runt lite!
Efter detta drar vi till Marseille för att känna på storstadspulsen tills vi ska ta oss till flygplatsen och kliva på planet vid 6-tiden på morgonen. Ingen idé att boka hotellrum ens!

Fattar ni att man längtar eller! Hoppas på fint väder nu bara!!


Planering!

Nu drar jag till Lima för att möta upp familjen och planera inför resan!!! Wiiiieeee!!!!

Lugnare, lugnast

Nu är det lågsäsong här uppe, och herregud vilken lågsäsong sen. Så lugnt på jobbet så man har ingen aning om hur man ska få tiden att gå till slut. Har tryckt på Shift F3 typ 30 ggr i dag. Det är kombinationen där man kan se hotellets översikt. Fast jag vet att det är två incheck kvar av alla fem så trycker jag ändå. Varför? För att det ska se ut som jag gör något? - Nej, el njaaa kanske. Men vem skulle ens se det då? - Nej just det, ingen. Så varför gör man så då? Uttråkad, bored, less eller kanske det har hoppat in en till gäst av sig självt. Nästa gång jag jobbar kväll ska jag ta med en bok. Tänk er att i helgen är vi två på jobb och i kväll var jag själv. Dax att förbereda sig mentalt då!
Natti natti

Bl a Böes och Schlager.

I går var jag ledig. Var faktiskt duktig och gick ut och tog en promenad i snålblåsten. Det var skapligt kallt åt öronen. Hade jag vetat bättre hade mössan åkt på. Annars softade jag mest. Diskuterade resan och drömde mig bort till varmare breddgrader. Anette berättade att den helgen som vi ska vara där är det F1 i Monaco så det kommer vara en massa jetsettare som rör sig på Franska rivieran. Kul kul, kanske får se lite kändisar också. Det gäller att ha kameran med sig hela tiden med andra ord. Börjar fundera om min garderaob verkligen räcker till annars blir det väl till att shoppa där nere. Snygga klänningar och skor så man inte ser helt bortkommen nu. Synd att man inte har råd att handla Chanel, Vuitton, Dior och allt vad det heter. Köpte iaf ett par snygga skor i helgen får se om jag hittar ngt som matchar. Några klänningar och kjolar blev det också.



I går kväll var vi ett gäng från jobbet ner på Böes för att fira födelsedagar, käka gott, se på schlager och dricka gott...för vissa. Inte för mig, jag höll mig till vatten men det är gott det också. Malena Ernman gick vidare till lördagens final och det var ju kul. Känner mig lite splittrad angånde den låten. Visst växer den men ingen som jag skulle spela i min cd-spelare direkt. Tycker att bidragen egentligen var katastrofala. Islands ballad var helt ok men ärligt en ballad bland alla andra. Av de som var med i går så tror jag mest på Turkiets. Det brukar gå bra för dem och lättklädda flickor med flashiga dansshower och den musiken går numera alltid hem. Vi får se om jag har rätt på lördag.

Här kommer en bild från Böes! En del av det underbara gäng som har jobbat i vinter och valt att stanna kvar i sommar:

Den sämsta uppdateraren måste vara jag!

Jag är usel på att skriva i bloggen ja jag vet! Hur som helst så är det så att det går en tid och så går det en tid till och så gruvar man sig för att det är så mycket att skriva så då skjuts det fram för det bla bla bla. Nåja därför bestämde jag mig för att INTE skriva en massa om vad jag har gjort. För det har varit som vanligt den senaste månaden. Vi har festat och jobbat här upp i Trysil. Tack och lov är vintersäsongen slut och det blir lugnare här uppe.

I helgen har jag varit i Falun och hälsat på! Det var trevligt som vanligt. Det var även grönt och vår där något som vi saknar här i Trysil. Träden är inte gröna men gräsmattorna har några gröna strån iaf. Att det kan vara sån skillnad på några mils avstånd.

Nu har jag 7 dagars jobb framför mig sen väntar en härlig semester. Är ledig i 10 hela dagar och 7 av dem ska vi spendera i Frankrike....Marseille och St Tropez! Det är jag, min Trysilfamilj, Anette och ev Nina som åker! Ska bli så underbart! Att resa är livet! Älskar det!

Nu ska jag ta mig ut i den iskalla blåsten och motionera lite! I kväll ska jag på Böes och fira Andreas på jobbet som fyller år i dag! Oj, nu blev jag sjukt sugen på Böes biff också! Kan hända att man beställer en i kväll!

Ha de! Puss o klem

RSS 2.0