Är det så?

Ibland undrar jag om jag sätts på prov för något stort och hemskt. Jag har ju sådan otur med allt för tillfället så jag undrar vad som är meningen med det hela. Ska jag bli härdad, ska jag bli stark....för något annat? Värre?

Torsdag!

Vi har äntligen gjort sista dagen i skolan för den här terminen. Jag var så sjukt less på att sitta och åka mellan hemma och Falun. Undrar hur många timmar jag har gjort i buss i år egentligen. Nästa år har vi bara en månad kvar i skolan...en månad...helt sjukt vad tiden har gått fort! Efter skolan slut ska jag påbörja min färdigutbildning på Lyko Hair!! Ska bli superkul!

Brunett i all ära men jag är blond i hjärta och själ. Till sommaren blir jag blond igen =)!




...

I dag har jag minsann gått och blivit brunhårig...en färg som ska bättras på redan i morgon.

Kvällen tillbringades på Bishops Arms med Ulrika och Helena. Pratade minnen och framtidsplaner. Så himla sköna människor! Det blev en massa skratt och det behövdes.

Temperaturen har efter ett par tre dagars "värme" återigen krupit neråt -15 grader. Hur ska det gå?

Lördag!

Uppe med tuppen...i dag var det möhippa på schemat på morgonen. Vi kidnappade Sara och åt en god frukost tillsammans på hotellet. Där fick hon även måla en tavla av sin älskade blivande make. De andra drog vidare till Borlänge med buss. Jag kunde tyvärr inte vara med =(.

Åkte till mamma och klippte syrran samtidigt som jag kollade på längdskidor med ett halvt öga (Emil Jönsson vann). Vi blev rätt lika =). Efter det blev det julbord. Det har blivit en tradition som jag har missat de två senaste åren annars.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Ska åka till Järna och dricka lite alkohol och möta upp möhippetjejerna senare!

Hej hopp!

Du är saknad!

Ja ack vad du är saknad kära Norgelön!

Det känns som det blir en mager jul i år när vi inte får något csn-bidrag/lån i december! Hoppas att jag får jobba en del då annars får jag se det som ett fint tillfälle att minska midjemåttet. Det är ju det jag säger...inget ont som inte har något gott med sig. På lördag skulle mamma bjuda på julbord i Bygdegården i Ytter får väl hamstra då.
Dumma bil som vill ha alla pengar får. Har kostat mig över 5000 sista månaden =(.

Skolan börjar närma sig sitt slut för den här terminen och efter det är det bara en månad kvar! En månad! Jag kan inte fatta att det är sant! Ska bli himla kul att börja jobba. Ska bli himla skönt att slippa pendla! Sen är det bara att bita i ett och ett halvt år sen är jag färdig frisör som kan TA UT RIKTIG LÖN!! Som jag längtar!

Någon som känner sig sugen på att försörja mig så är jag tillgänglig ett tag framöver haha!

Annars så är det fortsatt kallt, just nu -23,3 grader! Giv mig styrka att klara den här vintern!!!






RSS 2.0