Bilelände och kryssning.

I dag ahr jag kört bilen till Malung på verkstan! Blev några tvåor på besiktningen så de ska fixas. Verkade iaf inte vara några större grejer tack och lov.

I morgon åker jag med klassen på kryssning!! Hej hej Cinderella =)!!

I dag börjar det!

I dag ska jag börja mitt nyttigare liv. Jag tänkte iaf bli lite nyttigare vad gäller matvanorna. Jag äter ute alltför ofta och det är dyr och näringsfattig mat. Min kropp blev liksom lite förändrad när jag slutade röka...och nu ska den bli som förr igen. I dag har jag cyklat en mil på gymmet! Känns finemang. Det allra värsta är att jag har så lite tid till att träna =(. Var så igång med löpningen och det har bara runnit ut i sanden, måste ta tag i den här NU! Ska även detoxa så småningom och rensa kroppen på gifter. Någon som har erfarenhet av det och kan dela med sig?

Här är en sida för er som vill veta lite mer:
http://www.hemmetsjournal.se/Medicin/Medicin-och-halsa/Detox/





Söndagskväll.

I fredags åkte jag till Ulrika efter skolan och hade kvalitetstid med henne och Fanny. Supermysigt! Vi badade bastu och snackade massa skit och bestämde resa till Oslo i februari =)! I morgon måste den bokas. Jag, Ulrika och Helena drar till Oslo och ser på skid-VM en helg!! Så jääääääkla kul! Ni som känner mig vet ju hur besatt jag är av skidåkning så det kommer lätt bli vinterns höjdpunkt!

I lördags intog jag, Cissi och Tina plats i supporterbussen för att heja fram VAIK till vinst i sista kvalmatchen till div 3. Vid vinst skulle de gå upp. Tyvärr så gick det inte vägen. De var det bästa laget spelmässigt men det räckte inte. Nu får de spela div 4 i en säsong till. Men snacka om bra gjort ändå, att kvala till 3:an efter en säsong i 4:an!
På kvällen blev det Selins med brudarna, bra kväll.

Så var det söndag. Gick skogspromenad med Johanna och Alfred. Underbart väder ute! Gjort några klipp och nu ska jag dra och kolla på film...

Så...tjing tjing!

Bilder

Här följer som lovat bilder från Axén/Wellavisningen:


















































































































Dödstrött men sova? Näää!

Hur gick det nu då? Jo det gick finemang det men jag är en sån person som inte ropar hej förrän jag är över bäcken!

Det var varit intensiva dagar i skolan nu. I måndags började vi lite senare. Vi skulle assistera frisörer från Björn Axén och Wella och fixa till deras modeller för tisdagens visning. Det började med att det var får få antal modeller så jag och Rebecca fick agera modellscouter nere på stan. En måndagkväll - det var ju inte det lättaste tyvärr. Väl tillbaka i skolan så kastades man in i jobbet. Det var färga, färga och åter färga som gällde. Fullt tempo och jäkligt noggrant. Så jäkla superkul! Allt under ett vakande öga från Björn Axéns ägare Johan och Peter.

Här på bild:

 

Klart det var nervöst men vem hann tänka!? Klockan blev efter 12 när jag väl fick komma hem till Ullis och sova!

 

På tisdagen var det full fart igen. Assisterade åt Sofia, en tjej som skulle göra gesällen. Kom från skolan vid halvsex-tiden. Ner på Pitchers för lite käk innan vi i klassen drog till Grand för att kolla in Axén och Wellas visning. Den var superbra. Vi hade några tjejer i klassen som var med som modeller och de klarade det galant. Mycket inspiration och annorlunda klippningar och uppsättningar. Bilder kommer!!

 

I dag har det varit fullt upp med gesällen igen som Sofia såklart klarade med bra betyg! Köpte ett armband med ett litet hänglås som var en klocka i present till henne. Nu går jag på någon sorts reservtank. Måste sova...det är skola i morgon också. Har haft huvudvärk sedan i går men vila el sova är omöjligt. Jag är fortfarande uppe i varv. Men nu tänker jag faktiskt göra ett försök! Nattinatt!!


Weeehooo...jag är hää-äär!!

Sitter och nervösar mig lite. Ska snart hoppa in i duschen. I dag ska jag göra något som skrämmer mig lite...och jag är nervös. Det går inte att dra ut på det längre så i dag ska det ske. Hoppas jag har något positivt att skriva sen.

Ja ser ni..jag bloggar i dag. Tänkte testa iaf. Det har varit ganska skönt att ta en paus. Jag var väl ingen aktiv bloggare egentligen men men.. Skulle kanske vara roligare om man hade en snygg blogg. Så...ja någon som kan sån´t här som känner sig manad att hjälpa till?

Ni som har läst min blogg vet ju att jag slutade röka i februari - och vet ni - jag är fortfarande rökfri. Det känns helt underbart och jag kan för mitt liv inte fatta att jag har rökt. Det känns så inte jag!

Dessutom så är min spottsten borta! Den "opererade" jag bort själv med ett litet tryck på körteln inne på sjukhusets toalett i slutet av sommaren. Satan så skönt det är att slippa det där onda mer!

Ja annars så har det varit en helt ok sommar. Vädret har varit helt ok och jag och kompisarna har gjort helt ok saker MEN sommaren hade kunnat vara helt perfekt om man hade haft en inkomst och råd att göra något extra. Det är baksidan med att plugga, att man är så fattig. Men det är bara att härda ut! Jag gör något jag älskar och kommer att kunna jobba med det sen. Det är inte alla förunnat att kunna förverkliga en dröm!

Nä in i duschen nu och ta tjuren vid hornen. I kväll assisterar jag när Björn Axéns Wellamodeller ska fixas och i morgon och på onsdag ska jag assistera Sofia Danevad när hon tar gesällen!! Så himla roliga dagar det här kommer att bli =)! Jag älskar det här!


RSS 2.0