Ibland behövs så lite..

I natt när jag skulle sova saknade jag ju min hund så oerhört och kände mig så himla ledsen. Då ringer telefonen. Det är så himla skönt att ibland bli avbruten i sina funderingar och bara prata om en massa annat!! Det kändes som guld värt. Tack F fast du inte vet hur mkt det betydde för mig!!

Saknad!

Ibland saknar jag min hund så mycket så jag bara vill storgråta. Så har jag känt i flera dagar nu. Jag saknar henne så jag kan dö!

Jag vill ha!!!!

Vill så gärna ha en hund! Som läget är nu så går det inte men det är ändå en dröm! Frågan är vad jag ska ha för ras. Skulle ju helst vilja ha en Engelsk Springer Spaniel men det vore mer behändigt med en allergivänlig hud som inte hårar...så funderar på en Shih Tzu. Alla valpar är ju så söta men de här slår det mesta!



Finast av dem alla, min Daisy, här som valp!

 

 


Du får en tjuga om du ställer upp!

I dag har vi haft KUL-dag i skolan. Vi skulle lära känna ettorna lite bättre. Vi blev indelade i åtta grupper så fick vi uppgifter som vi skulle lösa. Vädret var underbart och solen värmde och jag hade jättekul i min grupp. En av uppgifterna var att vi skulle fånga ett djur i en burk. Vi visste inte vad vi skulle göra med det. Försökte muta en and med en tjuga men det var lönlöst så vi fick nöja oss med en humla. Det blev race insekterna emellan. Humlan blev fyra trots att den bara stog och kliade sig i baken i finalen.

Snyggingar på frisörcentrum:



 

Till helgen ska vi göra nåt kul!! Är lite trött på att det aldrig händer något kul och man inte hittar på saker tillsammans. Nu försöker jag o Tina ändå dra ihop ett gäng på lördag! Cykel till Järna, se på fotboll, snöåns korthålsbana och grillning ja och så fest då... Om vi har tur kanske Tina bjuder på fika =)!

 



Det ska bli sååå kul! Längtar! Och om du har lust så är det bara att hänga på. Det kan vara viss reservation för vädret. Annars Håkis kl 12!

Har glömt att skriva att jag var iväg på en klippning i helgen och fick då se något som är så sött så man vet inte vart man ska ta vägen, en liten kalv! Jag bara älskar kalvar!



Puss hej!


Måndag kväll - för sent...

Jag är frisk i munnen nu iaf, känns underbart skönt. Stenen är kvar så det kommer nog nya besvär så småningom men den dagen, den sorgen! Men penicillinen ger mig ont i magen, får det aldrig vara bra?

Känner mig så jäkla pepp och glad emellanåt så det är helt sjukt! Trots att jag inte är riktigt 100 i kroppen och trött och hängig! Vååårkänslor och allt kul som väntar! Det här ska bli den bästa sommaren någonsin!


Äntligen..

...hände något på sjukhuset. De klippte upp mer, gav mig penicillin och röntgade. Mycket riktigt hade jag en sten då hoppas att den kommer ut nu då så jag slipper operera.

I dag har vi för första gången haft klippmodell i skolan. Vicky ställde upp. Toppade bara men det var inte gjort i ett nafs när hon har typ världens tjockaste hår. Kul iaf. Nästa vecka har vi färgmodell och veckan därpå permanentmodell + att vi ska börja ta kunder!! Så himla kul! Lääängtar.

Nu har jag hemlängtan. Är borta så mycket så det ska bli helt underbart att komma hem i morgon igen.

Kära Ilbäcken!


Nu blir jag galen!!

I går fick jag minsann upp på akuten på öron-näsa-hals igen och rensa gången. Det gjorde fruktansvärt ont men var otroligt skönt efteråt. De fick inte ut allt men och sa om det hände igen så var det lika bra att operera.

Ja så var det dax i dag igen vid lunchtid. När jag ringde sa de att jag skulle komma på återbesök om en MÅNAD!! Jävla puckon. Jag kan ju knappt äta och har hur ont som helst och de sa jag åt dem. De tyckte att jag skulle avvakta till i morgon eller fredag. Så nu sitter jag här och avvaktar med en svullnad som inte är av denna värld med starka värktabletter i magen. I morgon då ska den här spottkörteln väck om det så ska skrika, grina, böna och be!! Jag står inte ut längre!

Sorry my friends, men spottkörtlar är det enda jag tänker på nu för tiden =(!


Röksugen!

Men jag håller mig. Varför är jag det just nu? Jag är ju inte det annars. Kan vara för att jag har en oro i kroppen.

I dag tog jag mig en tur till akuten i Falun. Har under helgen haft problem med att det dragit i tungbandet när jag ätit och så har jag svällt upp under tungan. Så i dag när jag och Jennie käkar lunch händer det igen fast mkt värre. Spottkörtlarna svullnade upp så det såg ut som jag hade påssjuka. Det blev en tur till akuten och ca tre timmars väntan på öron-näsa-hals för att till slut få komma in. Fick diagnosen "spottsten'". Jag vet det låter helt sjukt. Så de klippte helt sonika upp tungbandet lite och rensade ur lite grus. Men herr doktor sa att det kunde sitta sten lite längre in. Och det tror jag att det gör för jag har samma problem än. Så det som är kvar då är operation. De skär upp halsen och plockar ut sten och körtel. Blää jag vill inte det :'(!

Kan meddela att stenen är vit och ser lite ut som kalksten. Fast inte min sten för den har jag inte sett.

RSS 2.0