Jävla skitdagar helt enkelt!

Lördagen var skidspelslördag. Det är ungefär det bästa som händer mig under en vinter. Det var strååålande sol och humöret var på topp på gänget tjejer som gav sig ut i spåret - såklart i gult och blått!

Ser det inte härligt ut?



Snön smälte som bara 17 och det var riktigt varmt ute. Den bästa dagen på hela året. Ja men sen då? Inget får väl vara för bra. På söndagen vräkte snön ner. Dessutom kände jag mig inte riktigt kry. På måndagen var jag sängliggandes med värk i kroppen och förkylning, surt. Dessutom har snön vräkt ner i dag igen. Usch jag blir så himla deppig av det här vädret. Blir inte bättre att man inte känner sig 100 i kroppen heller, känner sig ensam och allt skit.

Har haft så mycket på de sista månaderna så hinner ingenting och sen när det väl är lugnt så vill jag bara sitta i soffan och softa. Känns som man försummar vänner. Hinner inte ringa - men va fan ingen ringer mig heller så... Undrar om man börjar få en annan umgängeskrets fast man inte tänkt så!? Jag älskar och saknar verkligen!!!! Det är väl kanske för att man lever helt olika liv så de kanske inte tycker att vi har något att prata om längre. Jag är singel, jag är barnlös, jag har inte valt det själv men vill gärna ha kvar mina gamla vänner i alla fall!

Fucking jävla ensamhet - ensam fast man inte är ensam...


Kära dagbok!

OS är nu slut! SNYFT! Tänk att det blir nästan ångestladdat. Vad ska man nu se på tv och få spänning av?? Summa kardemumma för Sverige blev 11 medaljer. Bara längdskidåkarna tog 7!!! medaljer!

Annars då? Jora jag håller mig fortsatt rökfri! Med en liten bitter smak har jag konstaterat att man går upp i vikt av det. 3 kg hittills! Ja jag vet att jag är smal och att "det gör väl inget på dig". Nej men det känns inte ok att vara smal men till det har en stor kagge. Vilka byxor passar då? Nej, typ inga! Kan snön försvinna så jag får ut och springa - för sluta äta det är det inte tal om!

I skolan rullar det på! Det är så himla kul! Klipper, färgar, stylar, permanenter och flätar dockor. Det känns som om det går ganska bra också faktiskt! Men först och främst så är det kul, såååå himla kul! Det bästa jag har gjort i hela mitt liv. Tänk att jag ska bli frisör =D!!

RSS 2.0