Blä!

I dag är jag så sjukt bakis. Brukar inte vara det men plötsligt händer det. Varför just i dag när jag ska jobba. Jag ooorkar inte, huvudet spränger och jag mår illa. Gode gud hjälp mig igenom denna dagen. Vad skönt det vore att bara få sova och vakna i morgon och inse att det är SISTA DAGEN PÅ JOBBET!!! Inser nu varför jag inte har festat på ett tag. Vad skönt det är att slippa den här olustkänslan. Hjälp om tre kvart ska jag vara på jobbet. Bara att bita ihop och hoppa in i duschen.

I´m back!

Nu var det sådär jättelängesen jag skrev igen och får lite pikar från t ex Ann och Rikard...nåja ett litet inlägg ska jag väl kosta på mig =). Senaste veckorna har det varit mest jobb jobb jobb. Jobb på jobbet, jobb i huset. Har velat försöka få klart så mycket som möjligt innan jag flyttar hem. Har inte ens haft tid att gå ut...eller jag har inte haft lust heller så. Nu är slutet iaf nära. Har endast 3 arbetsdagar kvar! Helt sjukt! Jag ska äntligen få flytta hem igen. Jag kommer sakna arbetskamratena massor men inte jobbet, inte ett dugg!

Nu när jag flyttar hem och får lite ledigt så kanske jag blir flitigare att skriva, kanske dessutom får ett liv att skriva något om, vem vet?

RSS 2.0