Förresten..

Jag är fortfarande rökfri!! Snart 3 månader nu och inte ett bloss. Gissa om jag är stolt över mig själv. Jag har ett bra sluta-röka-tips...sluta när du mår bra! När livet flyter på och det inte är så mycket som kan förstöra det. För är det något som kan få en att börja igen är om man är ledsen eller arg! Det konstiga är att det är så lätt att sluta röka men mycket lättare att börja igen. Som det känns nu så kommer jag aldrig mer att röka!

http://www.slutarokalinjen.org/


Superduperhelg

Har haft en jättekul helg i Sälen med klasskamrater, Anna, Vicky och Marléne!! Men eftersom vi sa innan vi åkte att "Det som händer i Sälen stannar i Sälen" så får jag väl inte berätta något mer ;)!

Nåja förra veckan inledde jag med förkylning så Sälenhelgen överlevde jag med alvedon, nässpray och hostmedicin. Med facit i hand så skulle man ha varit hemma och vilat. Nu blev skolan drabbad och jag har varit hemma mån, tis och ons. På vårdcentralen tyckte de att jag skulle vara hemma hela veckan. Nu är det så att jag har fått nog och tänker trotsa det och gå till skolan i morgon. Lite hes är jag än och hosta har jag än men men...

I morgon har vi avslutningsfest för treorna med 50-talstema. Har fått låna 3 snygga klänningar av Zara så vi får se vad jag ska ha på mig! Tänk att det snart ska börja en ny klass och att vi blir tvåor, vi började ju nyss!!

      SNYGGA BRUDAR FRÅN 50-TALET!

 



Hoppas kunna lägga till lite fler snyggingar från 2010 i 50-talslook efter i morgon.

Nattinatt!


Klippa, klippa och klippa!!

De senaste dagarna har jag jobbar hårt. Jag har klippt och jag har klippt och jag har klippt. Så har jag färgat och slingat och grejat. Fullt upp hela tiden och det är så underbart roligt.

I fredags hade vi läggningsmodeller i skolan. Kattis kom och ställde upp som modell. Så här tjusig blev hon.

     


På lördagen fick Johanna en ny frisyr. Hon ville klippa av sitt långa fina hollywoodsvall och ha en ganska kort frisyr. Enligt henne blev resultatet som hon tänkt sig och då kan båda vara nöjda och glada =)!

        

I går och i dag har jag varit på praktik på Hannas Studio Hair i Malung. Har klippt och slingat hår mest hela tiden, verkligen lärorikt + att jag fick en massa tips!

Nu vill jag bara att det ska bli helg! Ski & Rock i Sälen väntar! Alltid superkul! Den här gången åker jag med flera av mina supersköna klasskamrater och så Anna och Vicky - det är Ski & Rock det =)!! På lördag är det även skotercross i Kläppen som jag ska på om jag är någorlunda pigg vill säga. Kan ju hända att man behöver vila upp mig till After Ski:n senare. På fredag spelar Hoffmaestro och på lördag Takida. Det kommer att bli en superhelg. Veckan som följer är sista veckan för treorna så vi ska ha fest för dem på torsdag så det kommer bli en massa festplanerande.

Ja som vanligt är mitt liv hektiskt och aktivt. Längtar efter lite lugn nu. Sommar och soft ute på gården, pyssel i grönsakslandet och en promenad till Åktjärn för bad...längtar!

Nu ska här sovas, skola i morgon. Har gått och blivit förkyld igen så måste hoppa morgondagens träning. Är skitsur för det! Trist att göra ett avbrott när man äntligen har kommit igång igen!

 

 


Söndagsmys

Nu är det söndagsmys om det så är det sista jag gör... Ahaaa det var fredagsmys...
Jag har iaf haft söndagsmys istället. Fredagen ägnade jag mig åt att plantera frön och omplantera frön och det tar sitt lilla tag. Ser ut som om jag kommer få en hel del chiliplantor till sommaren.

I dag har det varit strålande sol och den värmde skönt. Efter att jag hade klippt Carola tog jag och Johanna en promenad Skålbyn runt med hennes hundar. Jag kan konstatera att våren är här!!!

Gräset har till och med börjat bli grönt!



Tranor



Får får får? Nej får får lamm och så söta sen!



Ungefär så ser det ut om man tar en promenad runt Skålbyn.


Ja det är våren..

Något som jag verkligen tycker är ett vårtecken är när fiskmåsarna kommer. I dag var det massor vid Kålgårn i Falun. Fastän de skränar och skriker så kan jag inte låta bli att gilla det - ett litet tag på våren iaf.



Det är så himla skönt att snön håller på att försvinna i alla fall. Det blev en väldigt lång vinter det här. Först snön kom i september uppe i Trysil. Usch så hemskt. Tänk att förra året hade jag sommardäcken på i endast 4,5 månader det säger väl en del om hur kort sommar/vår/höst vi har här i Sverige (nåja var ju i Norge också).


<3

I dag efter skolan skulle jag gå ut och gå med Ulrika och hennes lilla solstråle. Hon kvittrade och sprang emot mig med utsträckta armar, jag lyfte upp henne i min famn och hon kramade mig och klappade mig på ryggen =). Solstrålen är bara 1,5 år och ack så söt. Jag blev så varm i hjärtat! Tänk att någon blir så glad att se mig.


Hej igen =)!

Det går lite upp och ner med det här bloggandet vill jag mena.

Förra veckan hade vi praktik. Jag var i Dala-Järna vid Lyko Hair! Superkul med praktik. Kolla in deras webbshop vet ja! Massor med härliga produkter och grejer till bra priser  www.lyko.se .
Själv kostade jag på mig en plattång från ghd, både snygg och effektiv. Väl värd sitt pris. Fick en resefön på köpet i paketet också. Levereras i fin presentförpackning.



Sen sist har jag äver låtit mitt hår växa fort som bara den...jag har gjort en hårförlängning. Linda i klassen satte i löshåret. Jätteduktig. Tog ca 4 timmar att sätta i det. Lite av en plåga är det. Det spänner och kliar och jag hoppas att det går över snart. Det är hur som helst kul att ha långt hår igen trots att det är mkt arbete med löshår. Det blir torrt och frissigt så man får hålla på med det en del. 

 

Finns dock hur mkt produkter som helst på marknaden som hjälper mot torrt hår. Har hittat en favoritinpackning och ett bra serum. Inpackningen kommer från Grazette och serumet från L´oréal.



Sedan har vi ju haft påsk också! Jag åkte till Trysil och firade med mina gamla Trysilsambor Mikaela och Josefin. En massa tok, After ski och skidåkning! Vädret var också toppen. Roligt att träffa gamla jobbpolarna också. Bildbevis kommer.

Ja annars så är jag fortfarande helt rökfri, inget feströkande och knappt ens något passivt rökande. Känner att den här gången så kan jag faktiskt klara det, på riktigt! Har ju fått någon form av ökad aptit som biverkning och den ska nu botas med mera motion. I morgon blir det löpbandet på gymmet kl 08:00. Dax att sova då!
Puss o godnatt!


RSS 2.0