Thailand here we come!

Nu är det så gott som klart! Jag och Cicci H N kanske åker till Thailand ett par veckor i december! Wiiiiieeee! So lovely! Bara resan blir bokad så känns det mer på riktigt. Vi måste ju träffas och försöka planera lite också. Har inte någon inplanerad Falutripp förrän den 11 och det känns som evigheter dit. jag vill planera nu!  Vad sägs om det här:

    eller det här.. 

Men att promenera på stranden i solnedgången med mannen i ens liv får vänta på sig som det verkar så Cicci får duga så länge ;-) men det är inte fy skam det inte. Tror att vi kommer att få så sjukt kul! Det är bara den lilla lilla procenten som säger att vi inte åker. Nu blåhåller jag tummarna för att hon inte ska ändra sig!

Tycker själv att jag har blivit ganska duktig på att blogga nu...tre dagar i rad, eller vad säger du Ann hehe?
I morgon åker jag till Vansbro för planering av nästa års 20-årsjubilem. Det är alltså 20 år sedan jag gick ut nian då. Kan inte fatta det. Känns som man är 25 än. Ska i alla fall bli jättekul. Vi är några från a, b, c och d som ska träffas! Det kommer säkert snackas en massa gamla minnen och bli en massa skratt. Ser fram emot morgondagen!

Inside på Insider

Har sovit som en stock i natt men vaknade ändå med ryggont. Det är inte sådär himla bra tror jag att lägga två tjocka madrasser ovanpå varandra och sova på dem sen. Blir för mjukt eller kanhända det smygit sig in en ärta under? Nåja. Gick till jobbet tidigt för att köpa rabatterade ansiktsprodukter på SPA:t. De hade lite specialpriser för anställda och det var dax för ny creme. Köpte en ny dagcreme och en ögoncreme från Matis, 460 NOK mot ordinarie ca 1100 NOK. Som hittat! Efter det så var det dax för dagens stoooora händelse, mitt inhopp på Insider, städföretaget på vårt Radissonhotell. jag gjorde två timmar som hotellstäderska och fick uppleva lugnet och känslan av att bara vara jag, trasan och tankarna sen blev det såklart ett normalt arbetspass i repan.

Nu sitter jag hemma mätt och belåten. Jag och Susanne värmde bullar i ugnen som vi drack med kall mjölk. Vi klämde 4 bullar var på någon minut och det är ganska bra gjort! I morgon blir det långpromenad, packa inför helgen och jobb!


Ja jag är värdelös...

Jag bara lovar att jag ska skriva och lägga in bilder så kan jag inte hålla det. Ska sluta med det omedelbart. Augusti har gått med rekordfart. Jag är jättelycklig över det för min tid här i Trysil närmar sig sitt slut med stormsteg. Det är klart med uppsägningen och den sista oktober slutar jag! Jag har sådan hemlängtan så jag mår dåligt av det. När jag är här är det bara ren och skär ångest. Just nu lever jag bara för när jag får åka hem.

Sist jag skrev hade jag varit på Pridefestivalen i Stockholm bland annat. Vi drog dit över en dag o natt jag, Ann, Tina och Mikaela. Det var sjukt roligt att se paraden. Så här stiliga var vi:



Hfelgen därpå var jag ledig fre och lör så jag åkte hem såklart =). Det var flygfest i Järna så var dit både fredag och lördag kväll. På lördagen körde jag åt ett helt gäng med brudar. Det var rikigt roligt, bäst av allt var att åka virvelvind. Jag skrattade så jag hade träningsvärk i käkarna...så här glada var vi:



Helgen därpå var jag ledig igen =)!! Många lediga helger i rad, det gillar jag! Drog till Falun efter kvällsjobb på fredagen. Kom seeent, typ ett. På lördagen blev det lite påhälsningar och shopping på stan. På kvällen var det kalas i Skog för Ted, Magnus, Ulf och Danne. Det var kul! Friidrotts-VM hade dragit igång under helgen och på söndag kväll fick vi se Usain Bolt sätta världsrekord på 100 m, 9:58! Måndag jobb igen. På tisdagen vinade jag med Rikard, Richard och Josefine det var väldans trevligt. Yennie kom förbi en sväng också.

  

I fredags åkte jag till Vanå igen. Var på simhallen med Ann och Maria. Vi simmade och bastade, så himla skönt. Mötte upp Anna o Britta och gick till Selins där vi käkade gott och hade en jättetrevlig kväll. Det är alltid roligt när vi träffas!



På lördagen var jag till mormors hus och städade undan lite. Jag ska bo där i vinter och lite byggdamm och sånt måste bort. Tänkte måla lite och så också. Skönt att ha något att pyssla med. På eftermiddagen var det dax för helgens Big Happening...Marita och Stephanes bröllop. Det var ett jättevackert bröllop och en rolig bröllopsfest.

Det vackra brudparet:


Nu sitter jag här i Trysil igen och mest deppar. Jag blir så himla seg när jag är här och vill inte göra något. Känner mig mest bara ledsen, så drygt så. Det är tur man är glad när man är hemma iaf =). I dag kom jag iaf ut på en promenad med Susanne. Behöver verkligen röra på mig och få frisk luft och det HAR blivit oftare på slutet. Kanske jag är på gång.

Nu får vi se när jag skriver nästa gång, det går ju som sagt si och så när jag lovar här =)!


Trysil igen.

Då har man börjat jobba igen efter en veckas ledigt. Jag hade sån fruktansvärd ångest när jag skulle åka från Falun i dag så jag grät. Väl på jobbet kändes det rätt ok ändå! På jobbet sätter vi upp en lista varje vecka på gästkommentarer, både positiva och negativa. Jag hade fått flera positiva kommentarer av gäster och två hade t o m nämnt mig vid namn! Det kändes jättekul och att man gör något rätt på jobbet. Så lite som behövs för att man ska bli glad!

Har haft en superbra ledig vecka. Ska berätta lite mer i morgon och då kommer även lite bilder. Har hunnit m vänner, måla, vara vid stugan, varit i Falun och i Stockholm på bla Pride!

Nu ska jag sova. Det är morgonpasset som gäller i morgon!

Puss o gonatt!

RSS 2.0