Vecka 15

Herregud vad veckorna går fort! Så var vi inne i påskveckan. Veckan började med strålande sol. Var ledig på tisdag så jag och Pernilla stack ut i backen för att åka. Fick ju lov att testa mina nyinköpta fina skidor och pjäxor. De gick himla bra med tanke på föret. Solen hade ju gassat i flera dagar så pisten hade förvandlats till puckelpist helt och hållet så uppkört var det. Men vad gör väl det när solen skiner? Tog bilder på Pernilla när hon åkte bräda i bikini men törs inte lägga ut dem här =). Tänk om hon blir arg?







Vilken härlig dag på fjället va!! En sån här dag går det ju inte att missa after ski:n. Åkte til Knetta och käkade hamburgare och beslutade oss senare för en öl...som blev en till. Mikalea kom även upp. Drog ner till Laaven för att fortsätta partaja på nästa afterski. Sjukt mycket folk! Sååå kul! På kvällen hade familjen förfest med sanning eller konsekvens sen blev det Heis...för de andra jag stannade hemma med ond mage.

   
Solig After ski på Knettsetra.

   
Fortsatt After ski på Laaven.

Veckan fortsatte sin gilla gång sen var det helg igen. Leeeeedig påskhelg. Solen hade kommit tillbaka efter några trista dagar med regn. Jag och Mikaela drog upp till backen för kvällskörning på fredag...men då var liftarna stängda. De har tydligen stängt kvällsåkningen för säsongen =(. Jaha vad göra?? Kön till After ski.n på Laaven var oändlig så vi satsade på Heis. Det var en lugn och stilla after ski jämfört med tisdagens. På kvällen var det gratiskonsert på jobbet med Face 84 och Di Derre. Var dit med Mikaela och Johanna. Träffade sedan Yennie där. Åkte hem för en snabbdusch sen blev det Heis för alla utom Mikaela, den stackars frukostjobbaren.

På lördag var jag och Mikaela ut och åkte skidor, after ski Knetta, after ski Laaven, after ski Heis...m m. Vi jobbade verkligen för att försöka gaska upp oss och vi lyckades någotsånär efter några timmar. Heis för alla utom Mikaela på kvällen...igen. Börjar bli stammis där.



Sen var det söndag och påsken var slut kan man tänka, men icke. Vi hade ju fortfarande inte ätit påskmiddag. Så stor påskbuffé lagades hemma hos familjen sen blev det att ligga som paddor i soffan och se ett par filmer i rad. Det var den påsken det! Typ lika hård som förra året. Nu är det vila som gäller ett tag framöver.



Kommentarer
Postat av: Vita drömmar och choklad

Hej Åsa =)

Kul att se att någon av oss håller igång! Själv sitter jag fast med barn på kvällarna och har syjunta med mig själv. Har du vägarna förbi så hör av dig. Annars ses vi väl på dansveckan.

Kramis Millis

2009-04-15 @ 22:34:05
URL: http://vitadrommarochchoklad.blogspot.com
Postat av: Josse

Haha skön bild ;)

2009-04-16 @ 19:18:59
URL: http://jhouck.blogg.se/
Postat av: Åsa

Pimp B pose Jossi!

2009-04-16 @ 23:56:42
URL: http://asabergqvist.blogg.se/
Postat av: Ann

Nice!! Det ser riktigt härligt ut. Själv var jag till Sälen idag, det var som en ödeby! Inge´folk och inge´snö.... bara lite snö som vi kunde åka pulka på, iallafall fläckvis!

2009-04-19 @ 21:28:38
URL: http://annbergstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0